Boekenberg Spijkenisse 2011-2012

Huub Leenen, directeur Boekenberg , Co Founder at Not for Profit Professionals (i.o.):

‪”Margareth heeft zich met overgave ingezet voor het nieuwbouw traject van de Boekenberg voor alle projecten rond ICT (offertes, aanbesteding en implementatie), communicatie, logistiek en multi-media presentaties. Tegen alle vertragingen in de bouw in, waren alle door haar getrokken projecten op tijd gerealiseerd. Mede door haar inzet is De Boekenberg het prijswinnende project geworden, dat het nu is.”

Gerie Luijendijk, interim directeur:

‪Zakelijk, deskundig, maakt waar wat ze belooft, is loyaal. Zij heeft mij in de korte tijd dat wij samengewerkt hebben wegwijs weten te maken in alle lastige overdracht- en opleveringsdossiers met betrekking tot automatisering en andere installaties.

 

Projectleider ICT, bibliotheek-automatisering en digitale bibliotheek voor de nieuwbouw van de  bibliotheek in Spijkenisse.

Als projectleider had ik de opdracht om te zorgen dat alle automatiseringszaken gerelateerd aan de bibliotheek voor elkaar kwamen. Van inventarisatie en advisering van de ICT behoeften, het leiden van het aanbestedingsproces en de contractbesprekingen met partners, naar projectmanagement, -uitvoering en realisatie!

De scope:  ICT infrastructuur en architectuur, RFID en selfservice inclusief sorteerinstallatie, betaaloplossing, internet voor publiek, inrichting kantoorautomatisering met thuiswerkmogelijkheid, wifi, I-pads in frontoffice en als klant-informatie, AVM en technische inrichting auditorium, … een totaalpakket.

Prinses Laurentien opent de Boekenberg