Margareth Bles

Margareth Bles

Margareth Bles

Motiveren, inspireren, nieuwe lijnen uitzetten, de juiste vorm van (nieuwe) dienstverlening opzetten, mensen op de juiste plekken krijgen, de juiste middelen inzetten..
Daar liggen mijn kwaliteiten en die neem ik mee uit mijn ruime ervaring:

met ruim 10 jaar ervaring in communicatie- en marketingfuncties aangevuld met een aantal jaar ICT in verschillende bedrijfstakken en sinds 2000 ervaring in managementfuncties in met name de bibliotheekbranche heb ik een schat aan ervaring en kennis opgebouwd.

Ik heb me onder andere bezig gehouden met het opzetten van nieuwe vormen van  (digitale) dienstverlening en samenwerking, webontwikkeling, ict migraties, opzetten van afdelingen, samenstellen pakketten producten en diensten, reorganisaties … Vanaf 2006 ligt het accent vooral op de ontwikkeling van digitale dienstverlening in combinatie met fysieke dienstverlening.