Margareth Bles

Margareth Bles

Margareth Bles

Motiveren, inspireren, nieuwe lijnen uitzetten, de juiste vorm van (nieuwe) dienstverlening opzetten, mensen op de juiste plekken krijgen, de juiste middelen inzetten..
Daar liggen mijn kwaliteiten en die neem ik mee uit mijn ruime ervaring:

met ruim 10 jaar ervaring in communicatie- en marketingfuncties aangevuld met een aantal jaar ICT in verschillende bedrijfstakken en sinds 2000 ervaring in managementfuncties in met name de bibliotheekbranche heb ik een schat aan ervaring en kennis opgebouwd.

Ik werk als interim- en projectmanager, adviseur, begeleider fusies en innovaties, adviseur privacy & dataveiligheid en presentator.

Mijn kracht en rol in organisaties is die van starter, vernieuwer, in de zin dat ik graag bezig ben met het opstarten van zaken, het in gang zetten van nieuwe processen, begeleiden van reorganisaties en het leiden van projecten.

Van mensen inspireren en met nieuwe inzichten en plannen aan de slag te gaan krijg ik energie. De zaken op de rit te zetten en vervolgens, als het staat, overdragen.

Met deze drive, ervaring en kennis denk ik dat ik organisaties veel te bieden heb, dat ik iets toe kan voegen aan hun succes.