Projectmanagement

Plannen voor nieuwbouw, verbouw, invoering van een andere wijze van dienstverlening, zoals de keuze voor bijvoorbeeld retailconcept in de bibliotheekbranche, of een nieuwe wijze van dienstverlening?

Een goede externe projectleider kan van waarde zijn voor het proces. Iemand die weet hoe een aanbestedingsprocedure verloopt, die een goede inventarisatie van wensen en eisen kan doen, die het besluitvormingsproces begeleidt tot en met de contractbesprekingen en vervolgens het project vloeiend laat verlopen tot en met oplevering en overdracht in de staande organisatie.

Wat neem ik mee:

meer dan 10 jaar ervaring in communicatie en marketingfuncties, aangevuld met ict ervaring, in verschillende branches. Van gezondheidszorg, overheid, technische bedrijven tot not for profit organisaties.

Inmiddels uitgebreid met sinds 2003 ervaring in bibliotheken: als manager dienstverlening, als netwerker, als manager innovatie en digitale ontwikkeling, als interim manager, als consultant, als projectleider….

Voor not for profit organisaties is mijn toegevoegde waarde vooral gebleken in de ict kennis en ervaring die ik meeneem. Ik heb reeds menige migratie, ontvlechting uit andere (gemeentelijke) netwerken en het opzetten van een nieuwe infrastructuur begeleid en ben bekend met de meest voorkomende oplossingen en toepassingen. Servers wel of niet in eigen beheer, wel of niet in de cloud, thuiswerken, het nieuwe werken en wat daar zoal bij komt kijken om een paar voorbeelden te noemen.

Ik kan uw partner zijn voor  uw ICT dienstverlener die het beheer en onderhoud uitvoert. Zowel in de aanloop van een proces als tijdens en daarna.