adviseur en procesbegeleider AVG

ZB Planbureau is zowel openbare bibliotheek voor Middelburg als Vlissingen als de provinciale serviceorganisatie voor alle Zeeuwse Bibliotheken. Daarnaast is het Planbureau een onderzoeksbureau voor bedrijven, organisaties en overheden.
Ook deze organisatie wil uiteraard zorgvuldig met persoonsgegevens, privacy en dataveiligheid omgaan en wil en moet gaan voldoen aan de eisen die de AVG daarvoor stelt en zij hebben mij gevraagd hen te adviseren en te begeleiden in het traject om AVG compliant te worden.

Perry Moree, directeur ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland:

“Margareth heeft ZB in een tijdsbestek van een half jaar op voortvarende en deskundige wijze begeleid in het project Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Met resultaat: inmiddels is de organisatie AVG-proof. We voldoen aan de verplichtingen die de wet stelt m.b.t. de privacy en het met zorg omgaan met persoonsgegevens.
Margareth heeft veel ervaring in de bibliotheeksector en was daardoor in staat om het complexe en veelomvattende vraagstuk rond de AVG op een uitstekende wijze te vertalen naar onze bibliotheekorganisatie.
Dank zij haar grote inzet is een stevig fundament gelegd voor de AVG en heeft deze wetgeving handen en voeten gekregen voor de medewerkers die er in de praktijk mee moeten werken.

Maar bovenal: Margareth is een heel prettig mens om mee samen te werken: enthousiast, gedreven, veelzijdig en met humor en waar nodig concreet en direct in de aansturing.
Een geweldige “collega” die je er graag in je organisatie bij wilt hebben!”