het smaakt naar meer…

het smaakt naar meer…

In twee jaar al veel smaken geproefd en … dat smaakt naar meer!

Onlangs realiseerde ik me al weer ruim twee jaar als zelfstandig professional aan de slag te zijn. Twee jaar waar ik met heel veel plezier en tevredenheid op terug kijk.

In die twee jaar heb ik een keur aan opdrachten mogen doen en daarmee heb ik tegelijkertijd ook weer andere kanten van Nederland en werkgebieden ontdekt.

Opdrachten van allerlei smaken: advies, management en projecten. Opdrachten die uiteindelijk allemaal gericht zijn op verbetering van de dienstverlening aan de klant.

Want dat is wat ik me samen met mijn opdrachtgevers ook realiseer: dat ik door de opdrachten, en of dat nu adviezen, projecten of managementopdrachten zijn, altijd een bijdrage lever aan de ontwikkeling van de organisatie. Dat dat ook eigenlijk altijd de diepere achterliggende reden is om een project of traject te starten: de wens om een organisatieverandering of -aanpassing of -ontwikkeling te realiseren. Waaraan ik dan,  met mijn jarenlange ervaring, mijn steentje bijdraag. Mooi is dat. Met elkaar de organisatie verder helpen. Mooi om daardoor ook een beetje smaakmaker in andermans organisatie te mogen zijn. Want juist door bij verschillende organisaties te werken, neem je veel ideeën, tips en ervaring mee. Een verrijking voor alle partijen.

Een leuke bijkomstigheid van werken in de regio die Nederland heet, is dat je ook letterlijk met veel smaken in aanraking komt en nog al eens met de specifieke streekproducten thuis komt. Zoals vanuit de regio Zeeland: naast de befaamde bolussen beroemd om de mosselen en Oosterscheldekreeft. En terugrijdend uit Nijmegen is de Betuwe regelmatig een leverancier van lekkers zoals de plukverse kersen.

Je ervaart dan ook weer eens dat Nederland mooi is en mooie producten voortbrengt.

Het moge duidelijk zijn: ik ben nog lang niet uitgeproefd en proef, zeker na de zomerperiode, graag ook weer een andere streek… dus…. aarzel niet als er iets moois te realiseren is waar je, om welke reden dan ook, de capaciteit niet voor in huis hebt, maar waarvan je wel vindt dat de ontwikkeling door moet gaan.

De variëteit en afwisseling in opdrachten van management en advies tot projecten is mooi en houd ik er graag in. Want…verandering van spijs doet eten!

Ik kom graag proeven, de samenwerking en contacten zijn mij dierbaar en ik hoop dan ook dat we die kunnen voortzetten.

Voor nu wens ik je een mooie zomer!

Margareth