energie

energie

De week begon mooi, met  eindelijk eens een hele dag om aan mijn nieuwe website www.mbles.nl te werken. Indeling is nu in mijn hoofd en deels ook op het virtuele papier gereed, dus dat gaat mooi worden komende weken. Fijn met de wetenschap dat webmaster Marcus @Mackrad  www.mackrad.nl altijd op de achtergrond standby is met goede tips. Zonder hem zou het lang zo mooi en goed niet worden.

De werkdagen bij BO waren goed. Afspraken gemaakt over mijn werkzaamheden als waarnemer tot eind van het jaar en daarna als projectleider voor de plug in bibliotheek. Als er nu ook nog mooie opdrachten bijkomen voor anderhalf a 2 dagen per week ben ik weer helemaal in mijn nopjes.

De teamdag voor het team leesconsulenten voorbereid.Deze teambuildingsdag leesconsulenten was super. De ochtend gebruikt om met elkaar te praten over team,  samenwerking en communicatie; hoe passen wij in de organisatie en hoe gaan we met elkaar om. Daarna met elkaar aan de slag: vlotten en een bamboe piramide gebouwd. Trots op zoveel vanzelfsprekende samenwerking en teamgeest. Heerlijk, dat geeft energie.

Het contrast daarna was groot, omdat ik meteen door ging naar de uitvaart van Marjolein. Een bijzonder afscheid van een bijzondere vrouw. Mooi, ritueel, spiritueel, in een mooie omgeving. Zorg en liefde alom. Dit was een indrukkende gang naar de overkant.

De week afgesloten met de opening van een bijzondere tentoonstelling in het @jenevermuseum Schiedam en aansluitend de, waarschijnlijk laatste van dit jaar, barbecue met zus en zwager. Een gezellige afsluiting van een energierijke week.