en nu weer digitaal

Na een weekje natuur en werken met de handen, tijd om weer aan projecten verder te gaan, digitaal.

Aan de Westlandse Pronkkast bijvoorbeeld, een project van www.bibliotheekwestland.nl  . Een mooie themahoek in bibliotheek ‘s Gravenzande, waarvoor een digitale component ontwikkeld moet worden. iPads en een iMac inzetten om erfgoedinformatie en streekinformatie te ontsluiten. Samenwerken met ontwerpers, contentbeheerders en ict’ers van verschillende partijen enerzijds en de erfgoedinstellingen in de regio anderzijds. Content gaan verzamelen, componenten samenstellen en partijen bij elkaar brengen om binnen een maand een mooi presentatiemeubel operationeel te hebben. Even lekker aanpakken.

ik zou het bijna vergeten de verkiezing van Beste Bibliotheek van Nederland 2012. Vorige week uitgereikt, deze week toch ook nog even op deze plaats de felicitaties aan 2 van mijn opdrachtgevers:

www.deboekenberg.nl is , na de OBA , geëindigd als TWEEDE en www.bibliotheekoosterschelde als VIERDE. Dat zijn nog eens opdrachtgevers om trots op de zijn. Proficiat en hulde!

En dan mijn nieuwe website…. hij nadert zijn voltooiing. De vorm is er, de meeste teksten ook. foto’s mag nog het nodige aan gebeuren, vooral goede verzamelen, mar onvolprezen webmaster www.Mackrad.nl maakt er weer iets heel moois van. Nu nog even de finishing touch, de kritische blik en dan: openbaren maar.