Afsluiting en nieuwe kansen

Een week die veel energie opleverde. Begin van de week in BO de voorbereidingen doorgenomen voor de teamdag volgende week. En het begon weer druk te worden: deze week drie nieuwe afspraken gemaakt voor mogelijke opdrachten. Dat is nog eens leuk. Een van de contacten resulteerde meteen in een afspraak en daar komt een offerte uit voort. En uit een offerte die ik vorige week uitwerkte volgende een uitnodiging om concreet verder te praten. De derde was een telefoontje en daar staat volgende week een afspraak voor gepland. Heerlijk!! Als klap op de vuurpijl eind van de week nog een mail met een interesse en beschikbaarheidspeiling. Ben benieuwd hoe dat verder gaat. Ik heb wel zin in weer nieuwe dingen.

Maar niet voor de oude goed afgesloten zijn: en een van de oude opdrchten is nu echt afgelopen met de feestelijke officiële opening: de Boekenberg in Spijkenisse www.deboekenberg.nl  Een echte opening met Prinses Laurentien, onze leesbevorderingsambassadeur. Mooie gelegenheid om weer eens bij te praten met mensen uit het veld en oud-collega’s.

prinses Laurentien opent de Boekenberg

Ook tijd gemaakt om weer eens bij te praten met oude partners uit het veld: de creatieve jongens van www.invorm.nl. Lekker bomen over digitale ontwikkelingen en hoe daar in de branche meer mee voor elkaar te krijgen. Zou een leuke nieuwe samenwerking kunnen opleveren. We weten elkaar te vinden in ieder geval.

Tussendoor nog tijd gemaakt om aan mijn nieuwe website te werken, vooral teksten invoeren, foto’s bijzoeken en nu wachten op verder afstemming en invulling met mijn onvolprezen webmaster Marcus.

En… een briljant idee gekregen voor de ontwikkeling van een app dat zou wel eens het leuke kerstcadeautje voor mijn relaties kunnen worden dit jaar. Op zoek naar een goede app ontwikkelaar en samenwerkingspartners om het technisch en commercieel uit te werken. Wow, het zou wel erg leuk zijn: een eigen app…! Benieuwd hoe dit gaat uitpakken!